Clineral D-Medic

Diabetes is een veel voorkomende ziekte in deze “welvaarts” maatschappij en ook elk jaar ziet men een stijging van nieuwe diagnoses. (voornamelijk DM type 2). Een van de meest voorkomende complicaties die diabetes vormt, is het ontstaan van de “Diabetische voet”.

De ziekte zelf brengt onder meer schade aan het perifeer (aan de buitenkant van ons lichaam) zenuwstelsel, wat maakt dat de gevoelszenuwen beschadigd geraken. Onze voeten staan dagelijks onder een constante druk.  Doordat ze niet meer voelen wanneer er beschadiging optreedt en door de verminderde bloedtoevoer, ontstaan er wonden die heel slecht helen, waardoor chronische ontstekingen en of infecties ontstaan, die uiteindelijk leiden tot amputatie van voet of volledig onderbeen.

Dagelijks goed reinigen en verzorgen van de voeten is een “must” voor mensen met diabetes om geen bijkomende complicaties te vormen.

De oplossing: Clineral D-MEDIC

  • Preventieve en curatieve behandeling voor personen met diabetes die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van huidaandoeningen aan de voeten
  • Helpt in het herstellen van roodheid en zachtheid van de voeten
  • Vermindert droogte, ruwheid en kloven t.h.v. de voeten

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina