Atopisch eczeem

Verzachtende middelen bij atopisch eczeem

Heeft u of uw kind last van atopisch eczeem?

Atopisch eczeem is een vorm van eczeem die vooral bij heel jonge kinderen voorkomt. Hevige jeuk is één van de typische kenmerken van deze aandoening. Deze vorm van eczeem kan vanzelf verdwijnen, maar kan ook chronisch worden. In onze webshop vindt u speciale huidverzorgingsproducten, die verzachtend werken op een huid met atopisch eczeem.

Vergelijk onze producten met elkaar

Wij hebben verschillende producten van Eucerin in ons assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor de huid met atopisch eczeem. Wij hebben onder andere een speciale bad- en doucholie, verzachtende reinigingsmelk en kalmerende crème en lotion. U kunt op onze website heel eenvoudig de verschillende producten met elkaar vergelijken en zo zien welk product voor u het meest geschikt is.

Regelmatig speciale aanbiedingen

Onze prijzen zitten vaak onder de prijs die u in de winkel betaalt. Daar bovenop hebben wij maandelijks speciale aanbiedingen. Houd onze site dus in de gaten. Verzorg niet alleen uw huid, maar ook uw portemonnee.

Onze contactgegevens

Heeft u een vraag, aarzel dan niet om deze te stellen. U kunt hiervoor het contactformulier op onze site invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk, meestal binnen 24 uur, uw vraag in behandeling. U kunt ons ook bellen op 085-0020 852 of mailen via info@huid-verzorging.nl.

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6